Skip to Content

Florius biedt het intermediair 24-uurservice

Dient een adviseur een aanvraag voor een hypotheek digitaal bij Florius in, dan ontvangt hij binnen 24 uur een offerte voor zijn klant. De 24-uurservice is, onder bepaalde voorwaarden, beschikbaar voor het intermediair dat direct met Florius samenwerkt.

Paul van der Meijs, directeur van Florius: ‘Door processen efficiënter in te richten, kan de adviseur zijn klant nog meer service bieden.’ Digitaal aanvragen van hypotheken gaat sneller, makkelijker en het is minder foutgevoelig. Daarom beloont Florius deze aanvragen met een snelle offerte.

Het offerteproces bij Florius wordt door het intermediair al hoog gewaardeerd, zo blijkt uit recent onderzoek van Blauw Research*. Met name op voor adviseurs belangrijke onderwerpen als volledigheid, duidelijkheid, aanlevering en ontvangst van de offerte scoort Florius hoog. Maar ook de snelheid waarmee offertes worden geleverd, kan nu al rekenen op hoge tevredenheid. Niet verwonderlijk overigens; in 2009 ging maarliefst 97% van de offertes binnen 48 uur de deur uit.

Toch wil Florius haar performance in het offerteproces verder verbeteren. Een eerste stap daarin is het bieden van nog meer snelheid, mede mogelijk gemaakt door het digitale gemak dat geboden wordt door het gebruiksvriendelijke Florius Adviseur Netwerk (extranet) of HDN.

*Bron: rapport ‘Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers 2009’ van Blauw Research


Over Florius

Florius speelt een prominente rol op de markt voor hypotheken en financiële producten die via het
intermediaire kanaal worden aangeboden. Florius is sinds maart 2007 actief en heeft succesvol een aantal vernieuwende producten op de markt gebracht. Zoals de Florius Verzilver Hypotheek (hypotheekproduct van het jaar 2008) en de Florius Bankspaar Hypotheek. Florius is vorig jaar verkozen tot hypotheekbedrijf van het jaar 2009.

Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V.. ABN AMRO Hypotheken Groep is een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V. Naast hypotheken biedt Florius ook andere woongerelateerde financiële producten.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content