Skip to Content

Digitale dossier verzending steeds meer ondersteunt

In 2013 is het gebruik van de documentberichten verder toegenomen. Het gebruik van de functionaliteit door aanbieders en distributiepartijen betekent een versnelling en efficiency in de dossierafwikkeling. Dat de voordelen onderkend worden, ziet HDN terug in het feit dat steeds meer partijen deze functionaliteit binnen haar processen aan het integreren is.

Op dit moment hebben 3 aanbieders aangegeven bezig te zijn om het digitale dossier via HDN te implementeren. Ook diverse distributiepartijen en adviespakketten hebben aangegeven de voordelen te zien en zijn bezig om de functionaliteit in de processen in te passen. Deze partijen verwachten in 2013 met deze functionaliteit live te gaan. De volgende adviespakketten ondersteunen op dit moment reeds het digitale dossier: Adviesbox, AfinHyp en Elements.

Het veelvuldig gebruik door partijen is terug te zien in de berichtaantallen, voor 2013 zijn tot nu toe ruim 170.000 dossierstukken via HDN verstuurd. Steeds meer intermediairs ervaren de efficiency en kostenvoordelen van de digitale dossieruitwisseling.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content