Skip to Content

Communicatiemodule 3.0 vol belangrijke wijzigingen

Medio december komt versie 3.0 van de communicatiesoftware voor alle versies beschikbaar. Voor de meeste tussenpersonen zal de update automatisch wordt uitgevoerd. In de december update zitten deze belangrijke wijzigingen:

Naamswijziging van de software in
– HDN client wordt HDN Basic
– HDN server en multiserver worden HDN Enterprise

De reden voor de naamswijziging zijn de vele vragen die gesteld worden over welke HDN software men nodig heeft voor een tussenpersoon of organisatie. De nieuwe namen geven duidelijk aan voor wie welke software bedoeld is. HDN Basic is voor kleine tot middelgrote gebruikers die de basis functionaliteit van HDN benutten. Dit is het verzenden van aanvragen, documenten en het ontvangen van bijbehorende producten. HDN Enterprise is bedoeld voor middelgrote tot grote gebruikers van HDN. Ook de huidige gebruikers van een HDN server of mulitserver krijgen de HDN Enterprise versie van de software. Met een parameter kunt u instellen of u de software als server of als mulitserver wilt gebruiken.

Nieuwe of verbeterde functionaliteiten
– U krijgt de mogelijkheid om de lokale HDN instellingen automatisch naar de helpdesk te zenden. Het oplossen van vraagstukken zal hiermee gemakkelijker verlopen.
– Er vindt een centrale controle plaats door HDN over het correcte gebruik van de laatste versies van HDN schema’s.
– De functionaliteit waarmee u met de HDN software verbindingen kunt testen (Connectest.exe) wordt uitgebreid. Hierdoor wordt het eenvoudiger om zelf te controleren of een HDN nummer voor zowel a-synchrone als synchone (SOAP call) bereikbaar is.
– Alle testaansluitingen/nummers worden m.b.t. verlopen van het certificaat nu gelijk behandeld als productiecertificaten. Dit betekenen dat er ook voor dergelijke certificaten XX berichten in de map voor binnenkomende berichten geplaatst worden en dat het opgegeven e-mailadres een notificatie ontvangt.

Voor eventuele vragen over update 3.0 kunt u contact opnemen met HDN Beheer of deelnemen aan de Workshop op 12 januari 2011. U ontvangt hier seperaat een uitnodiging voor.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content