Skip to Content

Column Dorine van Basten: Eindsprint?

Na een rustige zomer lijkt het erop dat sinds oktober de eindsprint naar het einde van dit jaar is ingezet. In vele opzichten. En dat geeft energie! Het aantal hypotheekaanvragen is in oktober met maar liefst 33% gestegen ten opzichte van de maand ervoor. Uit navraag bij intermediairs blijkt dat veel klanten serieus overwegen voor 1 januari een woning te kopen in verband met de door het kabinet aangekondigde maatregelen rondom hypotheekrenteaftrek en leencapaciteit. Zo’n eindsprint maakt dit jaar wel wat goed, maar het is afwachten hoe deze trend zich na 1 januari ontwikkelt.

Ook het HDN team heeft de eindsprint ingezet. Zowel de projecten, als de implementatieactiviteiten, de certificering én het beheer van de standaard vragen veel aandacht, maar leveren ook fantastische resultaten op. Hierover lezen jullie meer in deze nieuwsbrief.

Naast de eindsprint van dit jaar, krijgen ook de plannen voor volgend jaar duidelijk vorm. De implementatie van de HDN Strategie 2012-2015 staat centraal. Daar hadden we wel nog een financieringsuitdaging, aangezien de doorontwikkeling van HDN de laatste 2 jaren de sluitpost van de begroting is geweest. Tijdens een extra ALV op 31 oktober jl. zijn de leden ingestemd met een aangepast financieel model, waarmee de doorontwikkeling van HDN geborgd is. Alle HDN gebruikers dragen daaraan bij, maar realiseren tevens meer procesefficiency en kostenbesparingen.

En daar is het HDN om te doen!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content