Skip to Content

Vacatures HDN Standaard Werkgroepen

Voor de HDN Standaard werkgroepen hebben wij meerdere vacatures open staan.

Werkgroep Hypotheken:  

  • vier aanbieders;
  • één adviespakket;
  • één servicer.

Werkgroep Verzekeren: 

  • drie aanbieders;
  • één adviespakket;
  • twee gebruikers.

Rol werkgroep
De HDN Standaard werkgroepen bestaan uit een gebalanceerde vertegenwoordiging van ketenpartijen en hebben een consulterende en adviserende rol op het onderhoud van de berichtensoorten binnen de HDN Standaard. 

  • De werkgroep Hypotheken is verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van de AX en MX  
  • De werkgroep Verzekeren is verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie van het aanvraagproces voor verzekeringsproducten (LX) en de aansluiting hiervan op de generieke processen. 

Verzoeken tot wijzigingen in deze berichten of de hiermee samenhangende ketenafspraken worden altijd voorgelegd aan de werkgroep. Hiernaast adviseren de werkgroepen ook over procedures rondom het beheer van de HDN Standaard. Naast deze twee werkgroepen kent de Standaard ook de werkgroepen Processen, Kredieten, Bankgaranties en Certificeren. 

Wie zoeken we?
Voor de werkgroepen zoeken we vertegenwoordigers van HDN leden en gebruikers die een goed zicht hebben op de HDN-keten. Je hebt kennis nodig over hoe HDN binnen de eigen bedrijfsprocessen wordt gebruikt, maar ook hoe eventuele veranderingen de andere ketenpartijen raakt. Je moet een inschatting kunnen maken van de impact van veranderingen in de HDN Standaard en mogelijke optimalisaties kunnen signaleren. 

Te verwachten capaciteitsclaim
De werkgroepen overleggen online eens in de twee à drie maanden, echter zouden we het leuk vinden dit op korte termijn ook weer fysiek bij ons op kantoor te kunnen doen in De Meern. Ter voorbereiding dienen hiervoor stukken doorgenomen te worden. Voor elke bijeenkomst is de besteding, inclusief voorbereiding, ongeveer een halve dag. Hiernaast zullen wijzigingsverzoeken worden voorgelegd waar reactie op wordt verwacht, vaak binnen een gestelde termijn. Afhankelijk van de grootte en de frequentie van de wijzigingsverzoeken zal hiervoor additioneel een aantal uren per maand gereserveerd moeten worden. 

Aanmeldingen
Geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Mary-Lou Holla via mholla@hdn.nl. De deadline voor aanmelding ligt op 1 augustus 2022. 

Samen werken aan meer efficiëntie in de financiële keten
HDN is een vereniging die haar werk voor de keten goed kan uitvoeren door de ondersteuning die zij ontvangt van haar stakeholders. Deze wijze van samenwerken vormt de kracht en het bestaansrecht van onze vereniging. We doen met de vraag voor deelname aan de werkgroep een beroep op jullie organisatie om een steentje bij te dragen aan verdere professionalisering en optimalisatie van de dienstverlening van de vereniging aan haar leden en gebruikers. 

Alvast hartelijk dank voor de medewerking! 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content