Skip to Content

Vacature expertgroep security

Aanleiding
Na een uitgebreid RFI / RFP proces is begin dit jaar een keuze gemaakt voor de leverancier van het nieuwe HDN platform. Na alle voorbereidingen is de bouw gestart en kunnen we naar verwachting begin 2020 geleidelijk over op het nieuwe platform. Tijdens het project is op diverse fronten input gevraagd aan de leden van HDN tijdens de ALV, via workshops, informatiesessies, werkgroepen en twee expertgroepen:

• Expertgroep techniek
• Expertgroep testen / processen

Rondom het onderwerp ‘security’ is tot nu toe steeds input gevraagd aan de werkgroep Compliance & Security. Inmiddels leeft de behoefte om met een kleine groep experts regelmatig afstemming te hebben. Daarom willen we de expertgroep security starten.

Rol expertgroep
De expertgroep heeft een consulterende, toetsende en adviserende rol op vraagstukken op het gebied van IT security en hieraan gerelateerde compliance onderwerpen. De input van de expertgroep wordt ingebracht in de stuurgroep van het nieuwe platform. Eventuele besluiten worden genomen door de directie.

Te verwachten capaciteitsclaim
De expertgroep overlegt in principe elke 2 weken, veelal via telefonische meetings van 1 à 1,5 uur. Indien het onderwerp dit vereist, dan vindt er overleg plaats bij HDN in Utrecht. Eventuele documenten worden ruim voor het overleg toegestuurd.

Aanmeldingen
Ben je HDN lid of gebruiker en wil je bijdragen aan een effectief, toekomstvast en veilig HDN Platform? Meld je dan aan voor de expertgroep security door een mail te sturen naar Peter de Raadt, pderaadt@hdn.nl

Samen werken aan meer efficiëntie in de financiële keten
HDN is een vereniging die haar werk voor de keten goed kan uitvoeren door de ondersteuning die zij ontvangt van haar stakeholders. Deze wijze van samenwerken vormt de kracht en het bestaansrecht van onze vereniging. We doen met de vraag voor een expert op het gebied van IT-security een beroep op jullie organisatie om een steentje bij te dragen aan verdere professionalisering en optimalisatie van de dienstverlening van de vereniging aan haar leden en gebruikers.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content