Skip to Content

Stap in en meld je aan als early adaptor nieuw platform

De bouw van het vernieuwde HDN platform werkt naar een afronding toe. Half december starten we met het testen. Naast de test van de bouwkwaliteit en security van de software voert Deloitte penetratietesten uit. Verder ziet KPMG toe op de zorgvuldigheid en consistentie van het projectproces en de besluitvorming.

Installeer de HDN Communicatiesoftware 7.1
Om de stapsgewijze overgang naar het vernieuwde platform voor te bereiden, is het noodzakelijk dat alle leden en gebruikers de nieuwe HDN Communicatiesoftware 7.1 voor januari installeren. Heb je dat dus nog niet gedaan; plan het alsnog in! Op www.hdn.nl/vernieuwingplatform vind je een uitleg hoe het werkt en een overzicht met de installatiestatus van alle partijen.

Wie het eerst komt…
Als iedereen de nieuwe software heeft geïnstalleerd en alle tests positief verlopen, starten we met het aansluiten van de eerste partijen op het nieuwe platform in februari 2020. Wil jij als eerste profiteren van de nieuwe functionaliteiten van het platform en profiteren van extra ondersteuning bij de implementatie, meld je dan aan via dit formulier.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content