Skip to Content

Inkomensbepaling Loondienst bij Attens Hypotheken en Syntrus Achmea Hypotheken

Sinds vandaag kun je ook bij Attens Hypotheken en Syntrus Achmea Hypotheken hypotheekaanvragen doen met de Inkomensbepaling Loondienst. Het toetsinkomen voor mensen in loondienst wordt dan berekend op basis van de gegevens uit het UWV verzekeringsbericht. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van de werkgeversverklaring die gemiddeld 2,4 keer moet worden aangeleverd door de klant. Het UWV verzekeringsbericht is 24/7 door de klant zelf te downloaden van de site van het UWV en dat betekent dat hij niet meer bij zijn werkgever hoeft aan te kloppen.

In navolging van 26 andere partijen hebben Attens Hypotheken en Syntrus Achmea Hypotheken sinds vandaag de Inkomensbepaling Loondienst opgenomen in hun acceptatiebeleid.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de Inkomensbepaling Loondienst? Ga dan naar www.hdn.nl/inkomensbepalingloondienst. Hier vind je een uitleg hoe het werkt, de link naar de rekentool om het toetsinkomen te berekenen, een overzicht van alle aanbieders en antwoorden op veelgestelde vragen.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content