Skip to Content

IT Experts gezocht

Voor het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten gebruiken we het HDN platform. Om meer innovaties in de keten mogelijk te maken vernieuwen we het huidige platform (zie ook: https://www.hdn.nl//vernieuwingplatform). De komende maanden bouwt HDN, samen met de voorlopig gekozen leverancier, een Proefopstelling (PoC) van de voorgestelde oplossing.

Informatiesessies nieuwe platform
In april organiseren we twee informatiebijeenkomsten. Hierin meer over de eisen en wensen die aan het nieuwe platform worden gesteld, over welke oplossing is gekozen, over het voorbeeld dat nu wordt gebouwd en over hoe het project verder gaat. Binnenkort ontvangen leden en gebruikers een persoonlijke uitnodiging voor deze sessies.

Uitnodiging voor deelname aan expertgroepen
Om ervoor te zorgen dat het nieuwe platform voldoet aan de eisen en wensen die, onder andere via workshops met gebruikers/leden, zijn vastgesteld, willen we graag een aantal experts consulteren. Er starten daarom drie expertgroepen: Techniek, Compliance en Testen. Voor de expertgroep Techniek en Testen vragen wij de markt expertise.

Expertgroep Techniek
– In twee sessies van 2,5 uur ligt de focus op software architectuur en uitgangspunten /randvoorwaarden, technisch ontwerp, systeem architectuur, systeem requirements en non functionals.
– Wij zijn op zoek naar architecten cq ontwikkelaars.
– De eerste sessie vindt plaats op 14 maart 9:30 uur – 12.00 uur in de regio Utrecht.

Expertgroep Testen
– In twee sessies van 2,5 uur richt deze expertgroep zich op het ontwerpen van een testplan, testscenario’s en testscripts.
– Wij zijn op zoek naar functioneel beheerders, testers en/of testmanagers.
– De eerste sessie vindt plaats op 25 maart 9.30 – 12.00 uur in de regio Utrecht.

Meld je vandaag nog aan
Ben je HDN lid of gebruiker? Neem dan plaats in de expertgroep Techniek of Testen en draag bij aan een effectief en toekomstvast HDN Platform. Laat voor vrijdag 8 maart per mail, adebake@hdn.nl, weten of en wie er namens jouw organisatie aan welke werkgroep deelneemt.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content