Skip to Content

1e stap livegang vernieuwd HDN platform succesvol

Maandag 8 juni is de eerste stap succesvol gezet naar de livegang van het vernieuwde HDN platform! Een spannend moment voor alle partijen die erbij zijn betrokken. Het gaat tenslotte over de belangrijkste online verkeersader in de financiële sector.

Alle HDN leden en gebruikers willen tevreden klanten en zijn afhankelijk van goede communicatie in de keten. Een soepel werkend HDN platform is hiervoor key. Het huidige HDN platform, waar we al zeker 10 jaar op bouwen, past niet meer bij de ambities die er zijn. Daarom gaan we over naar een andere oplossing. Na een intensieve periode van oplossing/leverancier selectie, bouwen en testen zijn we blij en trots dat er een robuust vernieuwd HDN platform klaarstaat voor gebruik.

HOE VERLOOPT DE LIVEGANG?

Stap 1: Uitrol ProductieTest-omgeving
Het vernieuwde platform is maandag 8 juni in de ProductieTest-omgeving live gezet.

Stap 2: Uitrol Productie-omgeving
Het vernieuwde HDN platform gaat op zondagochtend 21 juni live waarna alle berichten volledig via het vernieuwde HDN platform lopen. Tijdens de livegang is er geen HDN berichtenverkeer tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Berichten die tijdens dit tijdvak worden aangemaakt, gaan niet verloren, maar worden later afgeleverd.

HDN leden kunnen via hun Single Point Of Contact persoon toegang aanvragen voor de Swagger-omgeving (handig voor ontwikkelaars) en op de ProductieTest-omgeving een node laten omzetten naar gebruik met API. Zie hiervoor de documentatie die via de Enterprise inlog beschikbaar is (scroll naar beneden).

Meer informatie over het vernieuwde platform: www.hdn.nl/vernieuwingplatform

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content