Skip to Content

Link Asset Services over op API technologie

Link Asset Services durfde het als 1 van de eersten aan; overgaan op een nieuwe technologie voor het versturen en ontvangen van HDN berichten. Best spannend want het gaat wel om de backbone van je business. Je wilt niet dat daar iets misgaat. Zeker niet in deze tijden van topdrukte.

Maar toch nam Link Asset Services de stap. Met succes. Alle productaanvragen, offertes, statusupdates etc. verlopen via de API koppeling van het vernieuwde HDN platform en zorgen dat de dienstverlening aan hun klanten probleemloos doorgaat. Zij zijn hiermee klaar voor de toekomst van nog meer snelheid, gemak en dataminimalisatie in de keten, waar het allemaal om te doen is.

In juni is het vernieuwde platform van HDN live gegaan. Via dit platform communiceren bijna alle financieel adviseurs en aanbieders van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Het platform werkt met een API koppeling in plaats van lokaal geïnstalleerde software. Alle HDN-leden gaan voor april 2021 één voor één over op de API koppeling.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content