Skip to Content

Uitlegvideo’s Inkomensverklaring ondernemer aanvragen via HDN 

hero image decor

Snel aanvragen Inkomensverklaring ondernemer

Om het toetsinkomen van zelfstandig ondernemers vast te stellen vragen geldverstrekkers de inkomensverklaring ondernemer. Deze verklaring wordt opgesteld door een deskundige partij die zich hierin heeft gespecialiseerd, de rekenexpert. In de pilot Inkomensverklaring ondernemer vraagt het intermediair vanuit het softwarepakket via HDN de inkomensverklaring ondernemer aan bij rekenexperts Pentrax of Zakelijk Inkomen. Vervolgens ontvangen zij via HDN de benodigde gegevens en de inkomensverklaring in het softwarepakket. Zo kan de aanvraag direct door naar de geldverstrekker. Hierdoor verloopt het proces sneller, worden er geen gegevens handmatig overgetypt en verloopt alles, inclusief documentafhandeling, veilig en digitaal via HDN.

Adviseurs die gebruik maken van Accelerate of eBlinqx/Elements van Faster Forward kunnen de Inkomensverklaring ondernemer aanvragen via HDN. Hieronder vind je instructievideo’s waarin je ziet hoe het werkt.

Uitlegvideo Accelerate

Uitlegvideo Accelerate

Het vanuit het crm- en/of adviespakket aanvragen en afgeven van de Inkomensverklaring ondernemer zorgt voor meer snelheid en gemak.

Uitlegvideo vanuit Faster Forward (eBlinkqx/Elements)

Uitlegvideo vanuit Faster Forward (eBlinkqx/Elements)

Bekijk de korte uitleg-video en je kunt direct aan de slag.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content