Skip to Content

Nieuwe manier van inloggen op HDN Index 

Om de veiligheid van de HDN Index accounts te verhogen gaan we per 18 november over op een nieuwe manier van inloggen. Nu is de inlog op basis van het HDN certificaat en we gaan over op ‘inloggen op basis van Keycloack-accounts en two factor authentication’. Dit betekent dat gebruikers voortaan vanuit verschillende devices kunnen inloggen en zij niet meer afhankelijk zijn of het HDN certificaat correct is geïnstalleerd op hun laptop of computer.

Alle gebruikers krijgen een eigen HDN Index account waar zie via twee inlog stappen toegang toe hebben. De eerste stap is het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord en de tweede stap verloopt met de Google Authenticator app. Door gebruik te maken van de two factor authentication is het bij verlies van het wachtwoord nog steeds lastig toegang te krijgen tot het account omdat ook de smartphone van de gebruiker nodig is om in te loggen.

HDN Index gebruikers en de accountbeheerder bij organisaties hebben via mail informatie ontvangen over de te nemen stappen voor een soepele overgang naar de nieuwe manier van inloggen.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content