Skip to Content

Ketenpartijen lanceren samen Actief Klantbeheer Wegwijzer

hero image decor

Partijen bundelen krachten om Actief Klantbeheer tot ‘every day practice’ te maken 

Na de Actief Klantbeheer Wegwijzer voor aanbieders lanceren samenwerkingspartners nu de Wegwijzer voor adviseurs. Verschillende partijen uit de financiële sector hebben alle kennis rond Actief Klantbeheer gebundeld om adviseurs te ondersteunen bij het verkennen van verschillende mogelijkheden op het gebied van klantbeheer. De Wegwijzer geeft tips en helpt de juiste afwegingen te maken om succesvol bestaande klanten van dienst te kunnen zijn.

section decor

Klik direct door naar de informatie die je interessant vindt.

Praktische oplossingen en praktijkvoorbeelden
Veel marktpartijen wijzen op het belang om als adviseur je klantenbestand actief te beheren. Uit het jaarlijkse onderzoek van Stichting Actief Klantbeheer waar honderden adviseurs aan meewerkten, blijkt dat adviseurs diverse drempels ervaren waardoor zij niet of moeilijker aan de slag gaan met Actief Klantbeheer. Reden voor de samenwerkingspartners HDN, Aegon, De Hypotheker, Figlo, Dynamic Credit, Obvion, Munt, Flexfront, Stichting Actief Klantbeheer en adviseurs die veel bezig zijn met Actief Klantbeheer om een Wegwijzer met oplossingen en praktijkvoorbeelden op te stellen. Het gezamenlijk initiatief lanceerde eerder een Wegwijzer voor aanbieders en nu dus een hulpmiddel voor adviseurs. De Wegwijzer is als PDF beschikbaar maar er is ook een interactieve Wegwijzer waarmee adviseurs direct kunnen doorklikken naar de informatie die interessant wordt gevonden.

section decor

Directeur van HDN, Jennifer op ’t Hoog, is enthousiast over de Wegwijzer: “Voor iedere onderneming is het belangrijk proactief zijn/haar klantenbestand te beheren. Met deze nieuwe Wegwijzer willen we adviseurs de tools en inzichten bieden die nodig zijn om met klantbeheer aan de slag te gaan en weloverwogen beslissingen te nemen. We zijn blij dat adviseurs die veel met klantbeheer bezig zijn, hun tips en ervaringen met ons wilden delen. Door de samenwerking met diverse branchepartijen konden we de benodigde kennis bundelen om adviseurs te ondersteunen.”

Webinar uitleg Wegwijzer 7 november

Op donderdag 7 november om 12.00 uur geeft Maarten Kranenburg, Product Owner Actief Klantbeheer, een toelichting op de Wegwijzer in een online webinar. 

section decor
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content