Skip to Content

Karin Polman nieuw lid Raad van Commissarissen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Hypotheken Data Netwerk (HDN) van 31 oktober 2018 is Karin Polman aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen. Karin Polman is directeur van Florius en daarnaast verantwoordelijk voor HDN binnen de keten van ABN AMRO, Florius en Moneyou.

“Wij zijn erg blij dat Karin is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van HDN. Met haar kennis en ervaring van de hypotheekmarkt kan zij een goede bijdrage leveren aan HDN, niet alleen in toezichthoudende taken, maar ook op het gebied van digitalisering en visie ontwikkeling”, aldus Reinier van der Heijden, algemeen directeur HDN. Karin Polman: “Ik vind het belangrijk dat we als financiele sector optimaal gebruik maken van digitale mogelijkheden die ten dienste staan van klanten. Technologie is daarbij een middel, geen doel. Vooral op het gebied van data staat er veel te gebeuren.“

Karin Polman vult de Raad van Commissarissen aan die verder bestaat uit Jan van Baars (voorzitter), Sibylla Bantema (Aegon), Christian Dijkhof (Hypotheek Company), Martin Keegstra (Romeo), Wytzejan de Jong (De Hypothekers Associatie), Ronald Touwslager (Argenta) en Adine Wempe-Kalff (ING Bank).

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content