Skip to Content

Jennifer op ’t Hoog nieuwe directeur HDN

De Meern – Per 1 januari 2023 start Jennifer op ’t Hoog als directeur van HDN. Op de Algemene Ledenvergadering op 31 oktober a.s. wordt zij als nieuwe bestuurder ter formele goedkeuring aan de leden voorgedragen. Zij vormt dan samen met Reinier van der Heijden het bestuur van de vereniging. ‘We zijn blij dat Jennifer heeft gekozen voor HDN en kijken ernaar uit om samen met haar verder te bouwen aan HDN’, aldus Jan van Baars, voorzitter van de Raad van Commissarissen van HDN.

Jennifer op 't HoogIn 2028 wil HDN hét point of trust voor het financiële woondomein zijn en de standaard voor de hele keten zijn en blijven. Deze koers is ingezet als antwoord op de sterk veranderende financiële dienstverlening, die de draai maakt naar realtime duidelijkheid, advies en afhandeling voor de consument.

Verbetering en vernieuwing
Reinier van der Heijden is blij dat Jennifer aan boord komt: ‘We gaan als HDN een nieuwe fase in. Natuurlijk houden we het netwerk in optima forma en zorgen we voor snelle, veilige en juiste uitwisseling van informatie. Maar daarbij willen we ons samen met onze leden en gebruikers nog meer richten op verbetering en vernieuwing. Jennifer kan hier met haar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en waarmaken van concepten en proposities een grote bijdrage aan leveren. Dat in combinatie met haar mensgerichte en verbindende aanpak maakt dat wij haar graag bij HDN verwelkomen.”

Spilfunctie in de hypotheeksector
Jennifer op ’t Hoog werkte de afgelopen zes jaar bij Achmea Bank en daarvoor zes jaar bij Achmea Zilveren Kruis, onder andere als Senior Manager Strategie & Innovatie en Senior Manager Productmanagement. Jennifer op ’t Hoog: “HDN heeft een spilfunctie in de hypotheeksector. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen de volgende stap in de ontwikkeling van HDN te zetten!”

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content