Skip to Content

HDN Meet-up 2024

hero image decor

Op donderdag 6 juni is het al zover; de HDN Meet-up special Edition. Tijdens deze inspirerende dag staat vooruitgang van de digitale communicatie in de hypotheekketen centraal. En het is een special edition want HDN bestaat dit jaar 30 jaar. De HDN Meet-up is hét evenement waar branchespecialisten bij elkaar komen om kennis en visies te delen, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen. De 2024 editie vindt plaats in Ottenhome in Kortenhoef.

De uitnodigingen voor de Meet-up zijn verstuurd. Wil je ook graag deelnemen? Laat het ons weten!

Programma

  • HDN neemt de deelnemers tijdens het plenaire deel mee in 30 jaar HDN en geeft een doorkijkje naar de toekomst. Ook vertellen onze leden en gebruikers meer over de samenwerking met HDN en wat het oplevert.
  • Een levendige informatiemarkt waar tijdens 6 korte pitches de belangrijkste HDN onderwerpen voorbij komen.
  • Drie break-outs
  • Een heerlijke lunch
  • De Slimste Sloepentocht; lekker in een bootje over het water glijden. Maar wel opletten en de vragen goed beantwoorden want wie zitten in de slimste sloep?
  • Een gezellige BBQ 

BREAK-OUT 1
Bronberichten

HDN kent diverse brondataleveranciers; van consumentendataleveranciers tot het Kadaster en NWWI. Met één aanroepschema en verschillende parameters die zorgen voor de informatiestroom, krijg je de gewenste data in het antwoordbericht terug. 

Maar hoeveel data is er nodig om de doorstromer in jouw systemen op alleen brondata te kunnen verwerken? Of met welke extra datapunten kunnen we relatief gemakkelijk de doelgroep ‘Doorstromer in Loondienst’ uitbreiden? En wat wil je dat er gebeurt als een specifiek veld geen waarde heeft?

In deze break-out gaan we hier graag met elkaar dieper op in. Kunnen we het proces beter, sneller en slimmer krijgen? 

BREAK-OUT 2
Statusbericht van de toekomst

Onze leden en gebruikers hebben de beschikking over statusberichten. Deze houden de ontvangers op de hoogte van de status van de verschillende type aanvragen. Handig. Maar kan het anders? Slimmer? Beter?

Graag maken we met de deelnemers aan deze workshop een indeling van nieuwe statusmeldingen. En kijken we hoe we de mogelijkheden van het HDN Platform hier maximaal voor kunnen inzetten. 

BREAK-OUT 3 
Duurzaamheid 

Verduurzaming staat hoog op de agenda van Europa. Maar de richtlijnen, policies en wetgeving moeten ook worden vertaald naar de praktijk.

Welke objectgegevens zijn van belang om mee te nemen voor de verstrekking van een groene hypotheek? Moet er een specificering van groene maatregelen komen in het bouwdepot? Is een klimaatlabel gewenst (funderings- of overstromingsrisico etc.)? Kortom, hoe krijgen we benodigde duurzaamheid informatie gedefinieerd en uitgewisseld? En wat moeten we op het gebied van duurzaamheid meenemen in de HDN25?

We bespreken het graag in deze break-out tijdens de Meet-up.

Ontmoet vakgenoten uit de branche

De locatie van het evenement is Ottenhome in Kortenhoef. Omdat we dit jaar 30 jaar bestaan maken we er een extra feestelijke dag van inclusief lunch en bbq. Het inhoudelijke programma start om 10.00 uur en de dag loopt door tot 19.00 uur.

De HDN Meet-up is met name interessant voor business analisten, product managers en product owners van HDN leden en gebruikers. Ook vertegenwoordigers van grote intermediairs en distributiepartijen zijn van harte welkom. Wil je ook graag deelnemen? Laat het ons weten!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content