Skip to Content

Gebruik koopovereenkomst advies/acceptatie

Binnen Zorgeloos Vastgoed zet HDN zich in om veilige informatie-uitwisseling tussen ketenpartners te faciliteren onder regie van de burger. Zo werken wij aan het beschikbaar maken van een volledig gedigitaliseerde koopovereenkomst via HDN. De deelnemers aan de online en offline sessie leverde veel input voor de werkgroepen van Zorgeloos Vastgoed.

  • Het onderwerp werd positief ontvangen en uitkomst was dat partijen zeker interesse hadden. Naast de digitale koopovereenkomst was men ook geïnteresseerd in het standaardiseren van andere processen door de hele woonketen als de hypotheekakt en identificatie.
  • Hieruit bleek ook dat de deelnemers van HDN nog niet altijd precies weten wat aan de voorkant van de woonketen reeds mogelijk is. De makelaars zijn op het gebied van digitaliseren en digitaal ondertekenen verder dan wij soms denken. HDN moet hier de rol op zich nemen om eenieder beter te informeren.
  • Ook is gekeken of het initiatief van de digitale koopovereenkomst in een bestaande HDN-werkgroep onder te brengen zodat de deelnemers beter geïnformeerd blijven. Hier gaat HDN de komende tijd over nadenken wat de beste aanpak is.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content