Skip to Content

Denise Kreft vertrekt per 1 januari 2019 bij HDN

Denise Kreft heeft tot onze spijt besloten aan het eind van het kalenderjaar haar functie als Adjunct-directeur bij HDN neer te leggen.

HDN is anderhalf jaar geleden gestart met een eigen kernorganisatie. Met algemeen directeur Reinier van der Heijden vormde Denise daarin het bestuur en samen hebben zij succesvol vorm gegeven aan de nieuwe organisatie.

Reinier van der Heijden: “Denise heeft een grote bijdrage geleverd aan de veranderingen, die HDN inmiddels heeft doorgemaakt. Daar zijn wij haar dankbaar voor. Zij zal ons de komende drie maanden verder helpen met de grote slagen, die wij aan het maken zijn rondom het nieuwe platform en Handig!”.

Denise: “Met veel enthousiasme heb ik samen met Reinier en alle businesspartners aan de toekomst van HDN gewerkt. We hebben mooie dingen bereikt en de klus is nog niet af. Ik heb gemerkt dat het voor mij tijd is om HDN te verlaten en op zoek te gaan naar een omgeving met meer ondernemerschap, een plek waar mijn kennis en vaardigheden goed tot zijn recht zullen komen”

HDN is de zoektocht naar een opvolger inmiddels gestart.

 

Jan van Baars

Voorzitter Raad van Commissarissen
Utrecht, 24 september 2018

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content