Skip to Content

Arbeidsmarktscan wint Gouden Lotus Award

Adviseurs kiezen Arbeidsmarktscan als meest innovatieve dienst hypotheekbranche

De Arbeidsmarktscan is bij de Gouden Lotus Awards door adviseurs gekozen tot de meest Innovatieve Dienst aan de consument. De nieuwe tool biedt flexwerkers een verantwoorde en betaalbare hypotheek op basis van hun kansen op de arbeidsmarkt. De scan kijkt naast de huidige contractvorm en wat iemand verdient ook naar het perspectief op de arbeidsmarkt. De Arbeidsmarktscan is een gezamenlijk initiatief van negen geldverstrekkers, NHG, Arbeidsmarktkansen.nl, De Hypotheekshop en HDN.

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt zijn een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. Voor de vijfde editie konden adviseurs stemmen op prestaties van businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen.

Sinds begin 2020 is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten met de Arbeidsmarktscan. De initiatiefnemers willen hiermee consumenten zonder vast contract meer kans op een hypotheek bieden. “Dit product hebben we dankzij een succesvolle co-creatie breed in de markt kunnen zetten. Daarmee maken we een hypotheek voor flexwerkers toegankelijker. Deze award is een mooie waardering vanuit adviseurs voor dit initiatief.”  aldus Marcel Sippekamp, productmanager bij NHG.

Florius, Obvion en CMIS (franchisegever van onder andere de Hypotheekshop en Huis & Hypotheek) zijn gestart met het werken met de Arbeidsmarktscan. Daarna zijn NHG, HDN en nog zeven geldverstrekkers aangehaakt. De geldverstrekkers die deelnemen aan de pilot zijn: Florius, Obvion, ABN-AMRO, Aegon, ASR, ING Bank, MUNT Hypotheken, Rabobank en de Volksbank.

Op donderdag 17 september om 14.00u is er voor adviseurs een webinar over onder andere de werking van de Arbeidsmarktscan en de verhouding tot andere inkomensinstrumenten. Voor meer informatie en om in te schrijven ga naar: https://www.arbeidsmarktscan.com/arbeidsmarkt-webinar/

 

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content