Skip to Content

Even voorstellen: Maarten Kranenburg

Nieuw  bij HDN
Deze maand is Maarten Kranenburg gestart bij HDN. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Meer de inhoud in
Sinds 2013 werk ik bij Davinci, of nu Ohpen, en heb ik verschillende trajecten gedaan. Denk aan scrummaster bij Docstreet en Skydoo. Ook heb ik opdrachten gedaan voor het Kadaster en Credit Agricole. Bij Nationale Nederlanden begeleidde ik projecten bij de afdeling hypotheken en het midoffice. Toen de optie voorbijkwam om voor HDN te werken had ik daar direct zin in. Juist de inhoudelijke component van het werk spreekt me aan. Waar ik me de laatste tijd vooral heb beziggehouden met projectmanagement ga ik nu ook meedenken/werken aan innovatieprojecten. Dat betekent concepten uitwerken, vormgeven en weer teruggeven aan de leden.

Co-creatie
Eigenlijk ken ik HDN al best goed. Zijdelings via mijn collega’s maar ook omdat ik bij klanten heb gewerkt met de HDN standaard. Leuk om het nu vanuit een ander perspectief te zien. En om via co-creatie breed gedragen oplossingen voor de markt te kunnen ontwikkelen. De komende tijd ga ik partijen helpen bij de overgang naar de API technologie van het nieuwe platform. Maar ook ga ik meewerken aan het Zorgeloos Vastgoed initiatief en GoedIDee.

In het kort

Naam: Maarten Kranenburg
Leeftijd: 36 jaar
Woont: In Amsterdam met mijn vrouw en twee kinderen (een jongen van 11 maanden oud en een meisje van 2,5 jaar)
Typisch Maarten: Enthousiast, ondernemend en redelijk direct
Vrijetijdsbesteding: Sporten (wielrennen, tennissen, golf). Fitness is door corona wat minder. Al is mijn dochter optillen inmiddels een aardige workout
Wil ooit nog eens: Ik hou erg van reizen. Het lijkt me mooi om nog een keer met motor of camperachtige jeep een lange tocht door Rusland te maken naar het einde van het land (Magadan)

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content