Skip to Content

Vacatures HDN werkgroepen

Binnen HDN kennen we verschillende werkgroepen die bestaan uit een gebalanceerde vertegenwoordiging van leden en gebruikers van HDN. De werkgroepen hebben een consulterende en adviserende rol bij de doorontwikkeling van HDN. Momenteel kennen we een aantal vacatures in de werkgroepen Certificeren, Processen en Verzekeren. Geïnteresseerd? Check de onderstaande vacatures

Werkgroep Certificeren
De werkgroep Certificeren speelt een belangrijke rol in de jaarlijkse certificering van HDN gebruikers. Samen met de werkgroep worden de onderwerpen bepaald waarop gecertificeerd gaat worden en hoe dit in de certificeringsdashboards wordt opgenomen. Ook wordt de werkgroep geconsulteerd wanneer er discussiepunten uit de certificeringen komen en dit wanneer nodig te agenderen bij de werkgroepen Standaard. Momenteel is er binnen de werkgroep Certificeren één vacature in de rol ‘Gebruiker’ en één vacature in de rol ‘Softwareleverancier’.

Werkgroep Standaard Processen
De werkgroepen Standaard hebben een belangrijke consulterende en adviserende rol bij het onderhoud en de doorontwikkeling van de HDN Standaard. De scope van de Werkgroep Processen omvat de berichten omtrent documentenverkeer (DA/DX), het offertebericht (OX) en de statusberichten (SX) en de hiermee samenhangende ketenafspraken. Voor de werkgroep Processen is momenteel één vacature in de rol ‘Gebruiker’, bij voorkeur voor een serviceprovider of intermediaire organisatie die (mede) actief is binnen het consumptief krediet en/of verzekeringsdomein.

Werkgroep Standaard Verzekeren
De werkgroepen Standaard hebben een belangrijke consulteren en adviserende rol bij het onderhoud en de doorontwikkeling van de HDN Standaard. De scope van de Werkgroep Verzekeren omvat het aanvraagbericht verzekeren (LX) en de hiermee samenhangende ketenafspraken. Momenteel zijn er binnen de werkgroep twee vacatures in de rol ‘Gebruiker’. Deze rol kan zowel door een intermediair(e) organisatie als een softwareleverancier worden ingevuld.

Alle werkgroepen komen zo’n 4 keer per jaar samen. Deelnemers aan de werkgroep hebben een goed zicht hebben op de HDN-keten en zijn, afhankelijk van de rol, werkzaam voor een bij HDN aangesloten lid of gebruiker. Je hebt kennis van de wijze waarop HDN binnen de eigen bedrijfsprocessen wordt gebruikt en hoe het aansluit op andere ketenpartijen. Je moet een inschatting kunnen maken van de impact van veranderingen in de HDN Standaard en mogelijke optimalisaties kunnen signaleren.

Heb je interesse in deelname aan één van de werkgroepen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Steve Bertens via sbertens@hdn.nl. Reageren op de vacature kan tot en met vrijdag 2 april.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content